Stikkontakt Med USB

Silk’n VacuPedi Rose Gold

499.00kr.

KØB NU

Varenummer (SKU): 6508801664401002 Kategori:

Elektrisk hårdhudsfjerner med vakuumsystem
Nyd velplejede, bløde fødder på få sekunder med Silk’n VacuPedi. Denne smarte elektriske hårdhudsfjerner arbejder med roterende slibeskiver og et indbygget vakuumsystem. Den nemme og problemfri måde at fjerne hård hud på. Og endnu vigtigere – den sviner ikke!
Fjerner hård hud sikkert, nemt og smertefrit.
Vakuumsystemet suger løse hudflager op med det samme.
Bløde, glatte fødder på få sekunder.
Genopladelig, kan bruges i op til 110 minutter på en opladning.
2 hastighedsindstillinger.
Nyhed: elektrisk hårdhudsfjerner med indbygget vakuumsystem
Silk’n VacuPedi hårdhudsfjerner eller fodfil har en roterende slibeskive, der fjerner hård hud og tør hud fra fødderne meget hurtigt, effektivt og sikkert. Vakuumsystemet i apparatets hoved har et udskifteligt filter, som effektivt støvsuger alle løse døde hudflager op og giver en hygiejnisk behandling. Det forhindrer, at dit gulv bliver snavset, og at hudflager flyver rundt i luften. Du kan nyde vidunderligt bløde fødder inden for få sekunder!
Op til 1.550 rotationer pr. minut
Denne hårdhudsfjerner har 2 hastighedsindstillinger, lav og høj. Med op til 1.350 rotationer i minuttet i lavhastighedsindstillingen og op til 1.550 rotationer i højhastighedsindstillingen sikrer Silk’n VacuPedi, at dine fødder hurtigt er bløde og glatte. Hold blot apparatet mod den tørre, hårde hud i et par sekunder for at file den sikkert. På grund af det ergonomiske design er apparatet smertefrit og nemt at bruge. Det har aldrig været nemmere at fjerne hård hud.
Genopladelig, så der kræves ingen batterier!
Silk’n VacuPedi hårdhudsfjerner er genopladelig, så du behøver ingen batterier. På en fuld opladning kan den bruges i op til 110 minutter. Genoplad VacuPedi via din computer eller stikkontakt ved hjælp af det medfølgende USB-kabel og USB-vægadapter. Så du kan altid regne med, at du har en kraftfuld enhed, der ubesværet tager sig af dine fødder i enhver situation, uden at du behøver at købe nye batterier.
Inklusive 3 slibeskiver og 3 filtre
Silk’n VacuPedi leveres med 3 slibeskiver og 3 filtre. Slibeskiverne gør huden blød og glat. Sæt bare en af slibeskiverne på apparatet, og lad apparatet udøve sin magi. Du kan vælge mellem fin, medium og grov. Filteret opfanger de døde hudflager. Du kan vaske og udskifte dette filter med jævne mellemrum. Nye filtre og slibeskiver fås separat. Silk’n VacuPedi Rose Gold